Radioplayer logo

Mikä on Radioplayer Suomi?

Radioplayer Suomi on alusta, jolla voit kuunnella suomalaisia radiokanavia. Radioplayer Suomi korvaa aiemman Radiot.fi -palvelun. Radioplayer Suomi -palvelun omistaa Radiosoitin Suomi Oy, joka on RadioMedian ja Ylen yhteisomistuksessa oleva yhtiö.

Mille alustoille Radioplayer Suomi löytyy?

Radioplayeria voi käyttää selaimessa, iOS- ja Android-puhelimilla, Applen älykellolla, Android TV:llä ja Apple TV:llä, LG:n ja Samsungin älytelevisioilla sekä Bose- ja Sonos-audiolaitteilla sekä Chromecastilla. Lisäksi autoissa Radioplayeria voi käyttää Android Automotive -käyttöjärjestelmässä sekä Android Autolla, Apple Car Playlla ja automalleissa, jotka tukevat Radioplayer-järjestelmää. Näitä on mm. Fordissa, Audissa ja BMW:ssä.

Lataa App StorestaLataa Google Play StorestaLataa Huawei App GallerystaLataa Samsung Galaxy Storesta

Mitä asemia voin kuunnella Radioplayer Suomella?

Palvelussa ovat mukana kaikki Ylen sekä suurin osa kaupallisista FM-taajuuksilla toimivista netissä lähetystään lähettävistä radioasemista. Hyödynnämme suoraan asemien omia nettilähetyksiä eli streameja.

Muuta usein kysyttyä

Palvelussa ovat mukana samat radiokanavat kuin Radiot.fi:ssä. Lisäksi voit kuunnella Radioplayer Suomesta joitain podcasteja.
Ei vaadi. Radioplayeria voit käyttää ilman kirjautumista.
Valitettavasti et voi siirtää suosikkejasi Radiot.fi:stä Radioplayer Suomeen.
Voit merkata kanavan suosikiksi painamalla sydän-ikonia kanavan sivulta. Tämän jälkeen kanava löytyy aina suoraan palvelun kotisivulta.
Ehdotuksemme on kokeilla toista selainta, kuten Google Chromea. Pätkimisen vähentämiseksi teemme parhaamme, ja kuulemme siitä mieluusti palautetta. Mobiiliverkoissa on paikoitellen katvealueita, joilla kuuntelu ei luonnistu.
Valitettavasti kuuntelua ei voi jatkaa toisella laitteella, esimerkiksi aloittaa autossa ja jatkaa älykaiuttimella.
Muutoksen myötä suomalaiset voivat kuunnella kotimaisia radiokanavia aiempaa useammilla laitteilla. Muutoksella varmistetaan kotimaisen audion läsnäolo nyt ja tulevaisuudessa kaikilla alustoilla ja vastaanottotavoilla.
Kuuntelija voi kuunnella suomalaisia radiokanavia yhä useammilla laitteilla. Palvelu paranee esimerkiksi älykaiutinten ja autojen älyjärjestelmien käyttäjille.
Sinun tulee ladata Radioplayer Suomi -sovellus oman laitteesi sovelluskaupasta tai avata Radioplayer Suomi osoitteesta www.radioplayer.fi. Sen jälkeen radiokanavat ovat kuunneltavissasi. Sovellukset löytyvät seuraavista kaupoista: Google Play Store, Apple AppStore, Huawei AppGallery, Samsung Galaxy Store
Useissa Radioplayerin sovelluksissa valitaan ensin kieli/maa, jossa palvelua käytetään. Saat kotimaiset kanavat kuuluviin, kun valitset maaksi Suomen. Jos laitteesi oletuskielenä on ruotsi, käyttöliittymäkieli on ruotsi. Radioplayer.fi-selainpalvelussa voit vaihtaa kieliasetusta oikeasta ylälaidasta suomen ja ruotsin välillä.
Radioplayerin tv-sovelluksissa sisältö määräytyy laitteen käyttöliittymäkielen mukaan. Jos käyttöliittymän kieli on joko suomeksi tai ruotsiksi, voit kuunnella kotimaisia kanavia.
Voit lähettää palautetta osoitteeseen info@radioplayer.fi.