Radioplayer logo
Veijareita ja Yrityksiä - Same-eYesin tarina logo
Veijareita ja Yrityksiä - Same-eYesin tarina
Veijareita ja Yrityksiä podcastissa kerrotaan mainostoimisto ja tuotantoyhtiö Same-eYesin tarina. Kahden kaveruksen innostuksesta videoiden tekemiseen alkanut matka on johtanut Itse tehdystä kamerapuomista Kuusaan Mediatalolle.
Veijareita ja Yrityksiä podcastissa kerrotaan mainostoimisto ja tuotantoyhtiö Same-eYesin tarina. Kahden kaveruksen innostuksesta videoiden tekemiseen alkanut matka on johtanut Itse tehdystä kamerapuomista Kuusaan Mediatalolle.

Jaksot

Veijareita ja Yrityksiä - Vakkareita ja Tulevaisuutta

tiistaina 20.7. 28 min
"Nythän löyty äänimiehen näköinen kaveri!" Olli löytyy Aseman vintin terassilta, Same-eYes videotuotanto kasvaa ja Teemu ja Atte liittyvät mukaan tiimiin. Videotuotantoja muistellessa palataan Mike Terranan rumpuvideon kuvauksiin työmaavalojen loisteessa. Jaksossa paljastuu myös miten Dalai Lama päätyi Same-Eyesin ensimmäisen livestriimin aiheeksi.Same-eYes podcastin neljännessä jaksossa Sami ja Jesse muistelevat menneitä ja kurkistavat tulevaisuuteen. Toiminnan siirtyminen Kuusaan Mediataloon tuo mukanaan uusia mahdollisuuksia ja projekteja.

Veijareita ja Yrityksiä - Fuusioita ja Mainostoimintaa

tiistaina 13.7. 21 min
"Olikos tämä sulla valmiina?" Sami antaa irtisanomispaperin työnantajalleen ja päätyy Jessen kanssa Studio-Optarin omistajaksi. Tarja Turuselle perustetaan verkkokauppa ja tuhat kiertuepaitaa toimitetaan pakettiautolla tsekkeihin. Same-eYes podcastin kolmannessa jaksossa toiminta laajenee ja siirtyy Rohtokalliosta Kouvolan keskustaan. Kuvataan stand-up komiikkaa ja toimistolle palkataan ihan oikeasti työntekijöitä.

Veijareita ja Yrityksiä - Festareita ja Muusikoita

tiistaina 6.7. 14 min
"Mitäs me oikein täällä tehdään?". Same-eYes jengi palkintosateessa Madridin elokuvajuhlilla ja lähtee siitä yhtä kyytiä kuvaamaan Frederikin keikkaa. Ilman kommelluksiahan ei siitäkään selvitty...

Veijareita ja Yrityksiä - Alkua ja Ystävyyttä

tiistaina 29.6. 22 min
Same-eYesin tarina käynnistyy kahden videokuvauksesta innostuneen kaveruksen kohtaamisesta Digivideo verkkosivuston "treffipalstalla".

Veijareita ja Yrityksiä - Same-eYesin tarina alkaa 30.6.2021

keskiviikkona 23.6. 00 min
Ensimmäinen jakso julkaistaan 30.6. Käy kuuntelemassa Spotifysta sarjan tiiseri ja tilaa Podcast omalle kuuntelulistalle.